'Mino Raiola bezorgt cliënt een jaarsalaris van elf miljoen euro'
Donderdag, 12 september 2019 om 09:15

Zaakwaarnemer Mino Raiola gaat Marco Verratti een nieuw en lucratief contract bij Paris Saint-Germain bezorgen, zo weet La Gazzetta dello Sport donderdagochtend te melden. Met de nieuwe overeenkomst tot medio 2024 strijkt de Italiaanse middenvelder naar verluidt jaarlijks elf miljoen euro plus bonussen op.

Raiola praat volgens bovengenoemde Italiaanse krant al enige tijd met Leonardo, technisch directeur van PSG, over een nieuwe verbintenis voor Verratti bij de Franse kampioen. De 26-jarige controleur, sinds 2012 actief in Parijs, beschikt momenteel over een contract tot medio 2021 in het Parc des Princes. Hij werd afgelopen seizoen voor de zesde keer kampioen met PSG.

Verratti liet in maart tegenover Le Parisien al weten dat hij openstaat voor een langer verblijf bij PSG. "Ik word dit jaar 27 (in november, red.). Mocht ik een nieuw contract tekenen hier, dan is dat met een looptijd van vier of vijf seizoenen", benadrukte de Italiaan in Franse dienst. "Ik kan mijn loopbaan hier beëindigen, als de club dat wil. Wat er ook gebeurt, ik zal PSG altijd dankbaar blijven."

Verratti had PSG in de afgelopen jaren al een keer kunnen verlaten, maar de middenvelder zei onder meer 'nee' tegen Barcelona. Hij had in 2017 wel oren naar een transfer richting Spanje, maar na een gesprek met de clubleiding van PSG besloot de 34-voudig international van Italië om toch in de Franse hoofdstad te blijven. Ook de vermeende belangstelling van Manchester United, Chelsea en Juventus leidde niet tot een voortijdig vertrek bij PSG.

 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Marco Verratti

Poll
Goede keuze van Marco Verratti om bij Paris Saint-Germain te blijven?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties