<
In de wandelgangen
Real Madrid wil 50 miljoen euro én Gareth Bale bieden
Dinsdag, 8 oktober 2019 om 09:00

Aston Villa dacht net als Olympique Lyon aan Dorukhan Toroz als winterse versterking. De middenvelder annex Turks international van Besiktas is door een zware knieblessure echter waarschijnlijk maanden uit de roulatie. (The Sun)

Er dient zich een nieuwe kandidaat-eigenaar aan bij Roda JC Kerkrade. Roland Hogenelst, die fortuin heeft gemaakt met zijn tapasrestaurantsketen La Cubanita, staat klaar om meerderheidsaandeelhouder te worden. (de Limburger)

Real Madrid werkt aan een akkoord om volgend jaar zomer Gareth Bale te lozen én Harry Kane te halen. De Spaanse topclub denkt dat vijftig miljoen euro én Bale voldoende zullen zijn als Tottenham naast Champions League-voetbal grijpt. (The Sun)

De interesse in Aleksandr Sobolev neemt zienderogen toe. Na Manchester United en Borussia Dortmund hebben nu ook Arsenal en Galatasaray belangstelling voor de aanvaller van Krylia Sovetov. (Diverse Russische media)

Kwasi Okyere Wriedt kan Bayern München in januari inruilen voor Norwich City. De aanvaller annex Ghanees international scoorde de voorbije twee seizoenen aan de lopende band voor het tweede elftal. (Kicker)

Real Madrid is bereid om tachtig miljoen euro neer te tellen voor N’Golo Kanté. De verwachting is dat Chelsea minimaal twintig miljoen euro meer wil voor de middenvelder, die ook bij Juventus in beeld is. (AS)

Poll
Denk jij dat N’Golo Kanté ooit voor Real Madrid zal spelen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties