Schrijf een reactie...
<
In de wandelgangen
United maakt veertig miljoen vrij voor nieuwe spits
Zondag, 13 oktober 2019 om 12:45

Willian heeft een aflopend contract bij Chelsea en is op de radar van Barcelona verschenen. Lionel Messi zit echter niet op de komst van de Braziliaan te wachten en heeft de clubleiding gevraagd om verder te kijken. (Diverse Spaanse media)

Chelsea heeft Willian nog geen nieuwe aanbieding gedaan, waardoor een transfervrij vertrek aanstaande is. Juventus en Internazionale hebben interesse in de buitenspeler. (Diverse Italiaanse media)

Manchester United overweegt in januari een bod uit te brengen op AC Milan-spits Krzysztof Piatek. De Premier League-club hoopt dat een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro genoeg moet zijn om de Pool los te weken bij Milan. (Calciomercato)

Eddie Nketiah staat hoog op het lijstje van Bristol City. Aan het begin van het nieuwe jaar wil de club de aanvaller, die op huurbasis speelt voor Leeds United, overnemen van Arsenal. (The Sun)

Arsenal wil de talentvolle middenvelder Joey Dawson toevoegen aan de jeugdopleiding. De neef van voormalig Tottenham Hotspur-verdediger Michael Dawson speelt nu nog bij Scunthorpe United. (The Sun)

Manchester City heeft het oog laten vallen op Giovanni Reyna. De talenvolle middenvelder is speler van Borussia Dortmund en kwam daarvoor uit voor New York City FC. (90min)

Meer sportnieuws
Reacties