<
In de wandelgangen
Geheim gesprek tussen Ceballos en Pérez
Zondag, 20 oktober 2019 om 18:00

Manchester United heeft een bedrag van 300 miljoen pond, omgerekend een kleine 350 miljoen euro, opzijgezet om de selectie te versterken. Spelers als Moussa Dembélé van Olympique Lyon, James Maddison van Leicester City, en Saúl Ñíguez van Atlético Madrid worden gevolgd. (Daily Mail)

Chelsea en manager Frank Lampard hebben het gemunt op Ruslan Malinovskyi. De Londenaren willen de middenvelder ophalen bij Atalanta als het transferverbod afgelopen is. (Diverse Engelse media)

Dani Ceballos heeft in het geheim een gesprek gevoerd met Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid. De middenvelder wordt dit seizoen verhuurd aan Arsenal en hoopt dat Real meewerkt als een definitieve transfer in beeld komt. (El Desmarque)

Victor Osimhen is nadrukkelijk in beeld bij Newcastle United. De Premier League-club wil in januari een transformatie ondergaan en de jonge aanvaller van Lille is onderdeel van de plannen. (The Chronicle)

Thomas Meunier kon afgelopen zomer naar Everton verkassen. De rechtsback van Paris Saint-Germain weigerde echter, omdat de club uit Liverpool geen Europees voetbal speelt. (Daily Mirror)

Paris Saint-Germain wil Real Madrid aftroeven in de strijd om Christian Eriksen. De middenvelder mag vanaf januari onderhandelen met geïnteresseerde clubs, daar zijn contract bij Tottenham Hotspur afloopt. (Daily Mail)

Poll
Doet Arsenal er goed aan om Dani Ceballos definitief over te nemen van Real Madrid?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties