Lionel Messi stelt 'held van Slavia' teleur: 'Hij verdween gewoon'
Woensdag, 6 november 2019 om 15:25

Slavia Praag zorgde dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League voor een stunt door Barcelona in het Camp Nou op 0-0 te houden. De spelers van de Spaanse kampioen waren duidelijk teleurgesteld over het resultaat op eigen veld, want volgens Ondrej Kolar kon onder meer Lionel Messi het na afloop niet opbrengen om handen te schudden met de spelers van Slavia.

Kolar, die tegen Barcelona in een blakende vorm verkeerde, is overigens wél positief over collega-doelman Marc-André ter Stegen. "Hij stond op mij te wachten in de spelerstunnel", verklaart de Tsjechische sluitpost in gesprek met iDNES. "Hij vertelde me dat het lang geleden was dat hij zo'n geweldig optreden van een keeper had gezien en dat mijn voetenwerk dik in orde was."

Meer: Van Basten kijkt ogen uit: ‘Messi en hij spelen als een stelletje koekenbakkers’ | Verliezend Barcelona in shock na blessure Gerard Piqué

Valverde: 'Dit was niet het resultaat waar we op hadden gehoopt'

"Ter Stegen nam de tijd voor mij na de wedstrijd, wat ik echt als de ultieme beloning zie", gaat de opgetogen Kolar verder. "Om zoveel waardering te krijgen van zo'n geweldige doelman, dat gaf me echt kippenvel. Het was een fantastische ervaring." Over de ploeggenoten van Ter Stegen is Kolar een stuk minder goed te spreken. "Messi en de anderen verdwenen gewoon, sommigen van hen waren niet eens bereid om ons de hand te schudden. Dat was echt jammer."

"We hadden er echt naar uitgekeken om deze topspelers te ontmoeten, om na afloop shirtjes te ruilen. Maar helaas gedroegen ze zich niet erg goed", aldus Kolar, die weet dat niet veel keepers in het Camp Nou de 'nul' weten te houden. "We weten allemaal dat Barcelona een doelpuntenmachine is. We hebben een paar hectische momenten voor ons doel overleefd, al is het ook jammer dat we zelf niet wisten te scoren. Ik had namelijk echt het gevoel dat we hadden kunnen winnen." Slavia, met twee punten hekkensluiter in Groep F, speelde eerder met 1-1 gelijk tegen Internazionale.

 
Champions League
 
Barcelona
 
Slavia Prague
 
Lionel Messi
 
Marc-André ter Stegen

>
UEFA Champions League
Barcelona
0
0
Slavia Prague
Dinsdag, 5 november 2019 om 18:55
Poll
Zie jij Barcelona de Champions League winnen dit seizoen?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
10:14
10:14
Ex-Ajacied hoopt op terugkeer: 'Fantastisch als dat ooit mag gebeuren'
0
   
09:52
09:52
'In Amsterdam zeggen ze dat ik goed op de plek van Ziyech had gepast'
43
   
09:24
09:24
'Het is al rond, Slot wordt gewoon trainer van Feyenoord volgend jaar'
44
   
08:58
08:58
Jan Boskamp geschrokken: 'Ik dacht dat ik naar de andere kant ging'
30
   
08:43
08:43
Overmars lovend: 'Daar is kapitaal opgebouwd als gevolg van zijn werkwijze'
20
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties