<
In de wandelgangen
Deal tussen Arsenal en Internazionale op komst
Woensdag, 6 november 2019 om 21:15

James Rodríguez kan Real Madrid na dit seizoen definitief verlaten. Juventus denkt erover na om volgend jaar een bod neer te leggen voor de aanvallende middenvelder. (El Desmarque)

Jürgen Klopp is gecharmeerd van Sander Berge, die dinsdag met Racing Genk tegen Liverpool speelde. De middenvelder moet de Belgen in de richting van de dertig miljoen euro opleveren. (VG)

Granit Xhaka gaat Arsenal mogelijk verlaten, nu hij niet langer de aanvoerder van de Londense club is. Internazionale ziet in de Zwitser een interessante versterking voor het middenveld. (Diverse Italiaanse media)

De overgang van Hatem Ben Arfa naar FC Nantes gaat niet door vanwege de salariseisen van de middenvelder. Genoa ziet derhalve zijn kans schoon om de clubloze routinier binnen te halen. (Il Secolo XIX)

Chelsea is net als Real Madrid, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Reinier. De aanvaller van Flamengo heeft een afkoopclausule van ruim zestig miljoen euro in zijn contract staan. (La Gazzetta dello Sport)

Alphonse Aréola wil niet terugkeren bij Paris Saint-Germain, ondanks een doorlopend contract tot medio 2023. De doelman wordt dit seizoen uitgeleend aan Real Madrid (L'Équipe)

Poll
Denk jij dat Granit Xhaka in januari bij Arsenal vertrekt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties