'Bayern heeft bijna beet en praat met topkandidaat; Ajax moet blijven vrezen'
Woensdag, 6 november 2019 om 21:41

Bayern München gaat waarschijnlijk in zee met Arsène Wenger. De Duitse grootmacht is op zoek naar een definitieve opvolger van Niko Kovac, die zondag vertrok bij de club na de teleurstellende resultaten. Volgens BILD zit de leiding van Bayern dit weekend nogmaals om de tafel met Wenger, nadat de eerste contacten goed zijn bevallen.

De Duitse boulevardkrant meldt dat er al een eerste en doelgericht gesprek is geweest tussen Bayern en Wenger. Dit weekend, na het duel met Borussia Dortmund op zaterdag, gaat de Fransman weer om de tafel met de club om over een contract te praten. Naar verluidt wil Bayern Wenger tot het einde van het seizoen strikken, waarna men voor een jongere coach wil gaan.

Ten Hag: 'Ik maak dit seizoen sowieso af bij Ajax'

De voornaamste doelen op de lange termijn van Bayern zijn Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain en Erik ten Hag van Ajax. Beide trainers hebben deze week aangegeven dat ze verbonden blijven aan hun clubs en het seizoen afmaken bij hun huidige werkgever. Wenger zou nu als tussenpaus gaan dienen alvorens Bayern daadwerkelijk doorschakelt.

Wenger heeft al afgesproken dat hij de technische staf niet overhoop gaat gooien. De zeventigjarige Fransman staat er voor open om samen te werken met Hansi Flick, momenteel interim-coach bij Bayern. The Athletic spreekt het verhaal van BILD overigens tegen. Volgens het Engelse medium is Wenger helemaal geen kandidaat bij Bayern.

 
1. Bundesliga
 
Bayern München
 
Ajax

Poll
Zou Arsène Wenger een goede keuze zijn van Bayern München?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties