Cristiano Ronaldo hekelt beslissing en beent boos naar de kant
Donderdag, 7 november 2019 om 07:37

Juventus won woensdag op het nippertje van Lokomotiv Moskou door een fabelachtige solo van Douglas Costa (1-2), waardoor de Italiaanse topclub reeds is geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. Na afloop van het duel ging het echter vooral over Cristiano Ronaldo, die geïrriteerd reageerde nadat Maurizio Sarri besloot de Portugees naar de kant te halen.

In minuut 82 werd Ronaldo gewisseld ten faveure van Paulo Dybala. Het was de eerste keer sinds februari 2016 dat de wereldster niet de volle negentig minuten maakte in een Champions League-wedstrijd en dat vond Ronaldo niet prettig, zo liet hij tijdens de wissel weten aan Sarri. De trainer stelt echter dat zijn pupil vooral baalde van een lichte blessure.

"Ronaldo was boos, want hij voelde zich niet helemaal fit", zegt Sarri. "Hij had enkele dagen geleden een knieprobleem. Aan het einde van de eerste helft oogde hij al wat nerveus. We maakten ons zorgen. Ik was bang dat hij zichzelf zou blesseren, dus koos ik er liever voor om hem eraf te halen", wordt de oefenmeester geciteerd door verschillende media.

De coach erkent dat Juventus niet sterk voor de dag kwam tegen de Russen. "Het was niet een van onze beste optredens. De eerste helft was erg open en in de tweede helft hadden we te veel mensen ver voor onze defensieve linie staan. We namen te veel risico. Maar het team wilde de overwinning en het is de ploeg uiteindelijk gelukt."

 
Champions League
 
Juventus

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties