<
In de wandelgangen
Fenerbahçe gaat in januari voor Chelsea-bankzitter
Donderdag, 7 november 2019 om 12:00

AC Milan gaat zich in januari melden bij Barcelona. De Italiaanse club hoopt middenvelder Carles Aleñá over te kunnen nemen, waarschijnlijk op huurbasis. (Diverse Italiaanse media)

Jeremie Boga is op de radar van AS Roma verschenen. De buitenspeler, die nog tot medio 2022 vastligt bij Sassuolo, staat ook op het lijstje van Torino. (Diverse Italiaanse media)

Pedro speelt onder manager Frank Lampard een marginale rol bij Chelsea. Fenerbahçe denkt erover na om de geroutineerde aanvaller in januari weg te plukken bij de Londenaren. (Takvim)

Wolverhampton Wanderers gaat wederom een poging wagen bij AC Milan. De Engelse club aast op middenvelder Franck Kessié, die ook in de belangstelling staat van AS Monaco. (Mediaset)

Real Madrid is de onderhandelingen met Napoli begonnen inzake Fabián Ruiz. De Spaanse topclub wil Manchester United en Manchester City aftroeven in de race om de middenvelder. (The Sun)

Ole Gunnar Solskjaer kan in januari met een aardige som geld de transfermarkt op. De manager van Manchester United mag van de clubleiding circa 85 miljoen euro besteden aan aankopen. (Daily Express)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties