'Feyenoord gaat transfermarkt op en laat tweetal in januari vertrekken'
Zaterdag, 14 december 2019 om 07:32

Feyenoord hoopt in januari op de komst van een nieuwe spits. Volgens De Telegraaf is het aan technisch directeur Frank Arnesen de taak om Dick Advocaat in de winterstop van een extra aanvaller te voorzien. Voor Renato Tapia en Jan-Arie van der Heijden is er geen toekomst meer in De Kuip. Zij mogen in januari uitkijken naar een nieuwe werkgever, zo meldt de krant.

Met Nicolai Jörgensen als enige spits is de bezetting in de punt van de aanval dun bij Feyenoord. De Deense aanvaller is bovendien blessuregevoelig, waardoor het voor Advocaat soms puzzelen is in de voorhoede. Afgelopen zomer was Ricky van Wolfswinkel topkandidaat om naar De Kuip te komen. Hij moest echter een hersenoperatie ondergaan en is daardoor geruime tijd uit de roulatie.

Meer: Feyenoord lijdt ruime oefennederlaag tegen Borussia Dortmund | Jörgensen is Feyenoord-fans dankbaar: ‘Ik speelde niet goed en miste kansen’

De reactie van Steven Berghuis na de verliespartij tegen FC Porto

Van Wolfswinkel is nog altijd in beeld bij Feyenoord. Hij heeft echter pas net weer groen licht gekregen om te trainen en zal in januari geen optie zijn om naar Rotterdam te verhuizen. Het is nog niet duidelijk welke spits Feyenoord op het oog heeft voor in de winter. "Van Wolfswinkel zelf is nog altijd enthousiast, maar beseft dat hij nog een paar maanden geduld moet hebben", zo klinkt het.

De overbodig geraakte Van der Heijden en Tapia mogen vertrekken. Wanneer zij in januari verkocht worden, zal Feyenoord de transfermarkt op gaan om een centrumverdediger en controlerende middenvelder in huis te halen. Welke spelers Arnesen op het oog heeft, is vooralsnog onbekend.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Nicolai Jörgensen
 
Renato Tapia
 
Dick Advocaat

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties