<
In de wandelgangen
Galatasaray aast op deal met Arsenal
Maandag, 13 januari 2020 om 14:00

Vladimir Coufal maakt mogelijk op korte termijn de overstap naar de Premier League. Verschillende Engelse clubs zitten achter de vleugelverdediger van Slavia Praag, die een kleine zes miljoen euro moet kosten, aan. (Daily Mirror)

Het Derby County van manager Phillip Cocu heeft bij Sheffield United een bod uitgebracht op Billy Sharp. The Rams hopen de spits te kunnen huren van de Premier League-clubs. (The Sun)

De zaakwaarnemer van Shkodran Mustafi gaat spoedig om de tafel met Galatasaray. De Duitse verdediger moest het in de eerste seizoenshelft bij Arsenal stellen met een reserverol. (Fotomaç)

Newcastle United lijkt aan de haal te gaan met Reagan Thomson. De jeugdinternational van Schotland wordt weggehaald bij Queen’s Park. (The Sun)

Internazionale wil Matías Vecino betrekken in een overeenkomst met Tottenham Hotspur over Christian Eriksen. De Deense middenvelder is bij the Spurs in het bezit van een aflopende verbintenis. (Daily Mirror)

Neil Etheridge kan spoedig de overstap naar de Premier League maken. De sluitpost van Cardiff City was afgelopen zomer al dicht bij een transfer naar Aston Villa. (Daily Star)

Poll
Vind jij dat Arsenal afscheid moet nemen van Shkodran Mustafi?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties