'FC Twente wil na FC Utrecht ook toeslaan bij FC Groningen'
Maandag, 13 januari 2020 om 20:10

FC Twente heeft geïnformeerd naar Mike te Wierik, zo meldt TC Tubantia maandagavond. De club heeft naar verluidt echter nog geen officieel bod uitgebracht op de 27-jarige aanvoerder van FC Groningen. FC Twente is momenteel op zoek naar een centrale verdediger en Te Wierik zou in het plaatje passen.

'Club en speler willen er niets over zeggen. Wel laat Te Wieriks zaakwaarnemer weten dat er veel interesse is, vooral uit het buitenland', zo meldt de krant. Te Wierik speelt sinds 2017 bij de Trots van het Noorden. Daarvoor kwam hij zeven seizoenen uit voor Heracles Almelo. Te Wierik ligt nog tot komende zomer vast bij FC Groningen.

Maandagavond werd al bekend dat FC Twente een slag heeft geslagen bij FC Utrecht. Giovanni Troupée speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor de club uit Enschede. "Ik hoop dat ik het team kan helpen, verdedigen is uiteraard het belangrijkste, maar ik hoop ook aanvallend wat extra's te kunnen brengen", stelde de verdediger op de site van zijn nieuwe werkgever.

 
Eredivisie
 
FC Twente
 
FC Groningen

Poll
Zou Mike te Wierik een goede aanwinst zijn voor FC Twente?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties