<
In de wandelgangen
Real Madrid krijgt al huurverzoek voor afronding transfer
Maandag, 20 januari 2020 om 09:00

AS Roma blijft belangstelling hebben voor Matteo Politano. De Italiaanse club heeft de gesprekken met Internazionale over een huurdeal inzake de buitenspeler weer opgestart. (Sky Italia)

Het wordt een moeilijke zaak voor Tottenham Hotspur om Krzysztof Piatek binnen te halen als vervanger van de geblesseerde Harry Kane. De onderhandelingen met AC Milan over een transfer van de spits zijn namelijk vastgelopen. (Daily Mail)

Espanyol heeft zich al bij Real Madrid gemeld met de vraag of het Reinier Jesus kan huren. De Koninklijke heeft het talent van Flamengo nog niet officieel binnen, maar de Catalanen hopen hem alvast voor de komende anderhalf jaar vast te kunnen leggen. (Sport)

Wolverhampton Wanderers gaat zich maandag waarschijnlijk versterken met Leonardo Campana. De jonge spits van Barcelona SC is een van de cliënten van zaakwaarnemer Jorge Mendes, die een grote rol speelt in het transferbeleid van the Wolves. (Diverse Spaanse media)

Al-Wahda heeft Standard Luik om en nabij de twee miljoen euro geboden voor Paul-José Mpoku. Hoewel de aanvaller de lucratieve overstap wel ziet zitten, wil zijn club een hogere transfersom zien. (Het Nieuwsblad)

Hassane Kamara kan ook aan de slag in de Premier League. Na Olympique Lyon heeft Watford zich namelijk eveneens in de strijd om de middenvelder van Stade Reims gemengd. (Le10Sport)

Poll
Vind jij dat Real Madrid Reinier beter eerst kan verhuren?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties