In de wandelgangen
Bergwijn krijgt mogelijk gezelschap van landgenoot
Woensdag, 12 februari 2020 om 12:00

Tiemoué Bakayoko sluit een rentree in de Serie A niet uit en zou zelfs graag weer voor AC Milan spelen. Chelsea verhuurt de middenvelder momenteel aan AS Monaco, dat hem niet definitief in lijkt te gaan lijven. (Corriere dello Sport)

Emiliano Viviano komt de gelederen van Internazionale mogelijk versterken. De transfervrije doelman werd dinsdag medisch gekeurd en moet Antonio Conte gedurende de afwezigheid van Samir Handanovic een extra optie geven. (Sky Italia)

Tottenham Hotspur wordt concreet in de strijd om Nathan Aké. The Spurs, die onlangs met Steven Bergwijn al een Oranje-international aantrokken, willen zich aankomende zomer met een bod van ruim 47 miljoen euro bij Bournemouth melden. (Daily Express)

Chelsea denkt aan een terugkeer van voormalig jeugdspeler Jeremie Boga. The Blues kunnen de middenvelder van Sassuolo voor achttien miljoen euro opnieuw inlijven. (The Sun)

Ángel Rodríguez wordt genoemd als versterking voor Barcelona, maar de aanvaller van Getafe heeft zelf nog niets vernomen vanuit Catalonië. Als er wel een aanbieding komt, zal hij deze meteen accepteren. (Mundo Deportivo)

Alexander Sörloth kan binnen de Premier League van club veranderen. Aston Villa biedt Crystal Palace achttien miljoen euro voor de ex-aanvaller van FC Groningen, die momenteel wordt verhuurd aan Trabzonspor. (Aksam)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties