<
In de wandelgangen
Amin Younes verlaat Napoli deze maand toch nog
Woensdag, 12 februari 2020 om 15:00

José Mourinho was afgelopen zondag aanwezig bij de wedstrijd tussen Bayern München en RB Leipzig. De manager van Tottenham Hotspur zat op de tribune om onder meer Dayot Upamecano aan het werk te zien. (Daily Mirror)

Liverpool houdt de verrichtingen van Carlos Vinícius nauwlettend in de gaten. The Reds raken steeds meer overtuigd van de kwaliteiten van de aanvaller van Benfica. (O Jogo)

Amin Younes vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk op huurbasis bij FK Krasnodar, dat vanwege het latere sluiten van de Russische transfermarkt nog spelers aan mag trekken. Napoli houdt anderhalf miljoen euro over aan het tijdelijke vertrek van de aanvaller. (Calciomercato)

Shane Long gaat zijn verblijf bij Southampton verlengen. De Ier is, op aandringen van aanvalspartner Danny Ings, akkoord gegaan met een contractvoorstel van the Saints. (Daily Mirror)

Er zit schot in de onderhandelingen tussen Internazionale en Manchester United over de transfer van Tahith Chong. Een akkoord is echter nog niet bereikt, waardoor het talent voorlopig af moet wachten. (Daily Mail)

Rangers FC gaat proberen om Alfredo Morelos langer aan boord te houden. De Schotse topclub heeft de contractonderhandelingen met de aanvaller, die wordt genoemd bij onder meer Sevilla, inmiddels geopend. (Daily Record)

Poll
Een goede stap voor Amin Younes?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties