AZ biedt talent met verleden bij Ajax en Manchester United nieuwe kans
Donderdag, 13 februari 2020 om 15:18 • Robin Bruggeman

Millen Baars sloot zich in de zomer van 2017 aan bij de jeugd van Manchester United, maar voor aanvang van dit seizoen werd al duidelijk dat er geen definitieve doorbraak voor hem weggelegd was op Old Trafford. De negentienjarige aanvaller vertrok afgelopen zomer transfervrij bij de Engelse grootmacht en heeft nu in AZ een nieuwe club gevonden.

De Alkmaarders melden donderdagmiddag namelijk via de officiële kanalen dat Baars het seizoen afmaakt bij Jong AZ. De linksbuiten liep de afgelopen tijd al stage bij de beloften van de huidige nummer twee van de Eredivisie en liet daar zo'n goede indruk achter dat hij zich nu definitief aansluit bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie.

AZ wordt voor Baars zijn tweede club in het Nederlandse profvoetbal. De jongeling zette zijn eerste stappen op het veld bij de amateurs van De Kennemers en maakte in 2008 de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax. Hier was hij vervolgens acht jaar actief, voordat hij in 2016 weer vertrok. Baars droeg in het verleden ook het shirt van Oranje Onder-19 en speelde in oktober 2018 zijn laatste interland.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Eredivisie
 
Keuken Kampioen Divisie
 
AZ
 
Ajax
 
Manchester United

Poll
Zie jij Millen Baars als een speler die het eerste van AZ kan halen?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties