Royston Drenthe maakt acteerdebuut in populaire serie: 'Meer dan spannend'
Dinsdag, 24 maart 2020 om 09:14

Royston Drenthe heeft zijn debuut gemaakt als acteur. De voormalig profvoetballer van onder meer Feyenoord en Real Madrid heeft een rol gekregen in de serie Mocro Maffia, zo laat hij weten via sociale media. De speler van Kozakken Boys heeft zijn acteerdebuut lang stil moeten houden. "Nieuwe speler gemeld! Het is dan zover..."

"Na lang stil te moeten houden, mag ik dan eindelijk bekendmaken dat ik te zien ben in de serie Mocro Maffia!", zo schrijft Drenthe op Instagram. Hij laat weten 'super enthousiast' te zijn over zijn deelname. "Ik kan niet wachten om de kijkers te mogen amuseren met mijn rol. Ik vind het meer dan spannend om jullie deze andere kant van Royston te laten zien, maar ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik."

View this post on Instagram

Nieuwe speler gemeld !!! Het is dan zover..... Na lang stil te moeten houden, mag ik dan EINDELIJK bekend maken dat ik te zien ben in de serie MOCRO MAFIA! Ik ben super enthousiast over mijn deelname in de serie en kan niet wachten om de kijkers te mogen amuseren met mijn rol! Ik vind het meer dan spannend om jullie deze andere kant van Royston te laten zien maar ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik. Dus ga het checken! #mocromafia #roystondrenthe #moretocome #kijkmaarwatjedoet #videoland #MM2

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) on

 
Eredivisie
 
Kozakken Boys

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties