Vertonghen én Alderweireld lijken niet terug te keren bij Ajax
Dinsdag, 24 maart 2020 om 10:35

Zowel Jan Vertonghen als Toby Alderweireld lijkt in de nabije toekomst niet naar Ajax te verkassen. Volgens Tuttosport is Internazionale dicht bij de komst van Vertonghen, terwijl zijn teamgenoot Alderweireld in gesprek met Sporza aangeeft graag terug te willen keren naar België als zijn contract bij Tottenham Hotspur afloopt.

Tuttosport meldt dat de 32-jarige Vertonghen waarschijnlijk zal tekenen bij Inter als zijn contract bij Tottenham komende zomer ten einde loopt. Naar verluidt zet de Italiaanse grootmacht stappen inzake de krabbel van de verdediger, die ook in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Ajax. De Amsterdammers lijken volgens de Italiaanse krant echter mis te tasten.

Van der Sar: 'Door uitstel EK hopelijk tijd om competities af te ronden'

Alderweireld, die nog tot medio 2023 vastligt bij the Spurs en ook al eens werd gelinkt aan een nieuw dienstverband bij Ajax, geeft tegenover Sporza aan dat hij een terugkeer naar België overweegt. "Ik denk erover na om naar België terug te keren. Ik mis België gewoon", aldus de 31-jarige verdediger, die ook wijst naar zijn privésituatie.

De kinderen van Alderweireld zullen in 2023 3 en 5 jaar oud zijn. "Mijn oudste kindje zal dan naar de lagere school gaan en ik wil haar een normale jeugd geven. Ik wil haar naar een vaste school sturen, zonder dat ze hoeft te reizen", zegt de 98-voudig international, die niet wil aangeven bij welke Belgische club hij terecht zou willen komen.

 
Eredivisie
 
Ajax
 
Tottenham Hotspur
 
Internazionale

Poll
Verwacht jij dat Jan Vertonghen en Toby Alderweireld als speler zullen terugkeren bij Ajax?
Ja, allebei
Nee, allebei niet
Vertonghen wel, Alderweireld niet
Alderweireld wel, Vertonghen niet
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties