<
In de wandelgangen
Liverpool krijgt binnenlandse concurrentie voor Rashica
Dinsdag, 24 maart 2020 om 15:00

Bayern München is met Kingsley Coman in gesprek over een nieuw contract. De eventuele komst van Leroy Sané verandert niets aan de plannen van der Rekordmeister. (Foot Mercato)

Bologna hoopt Lyanco wederom te kunnen verwelkomen. I Rossoblu huurden de verdediger in de tweede helft van het afgelopen seizoen al van Torino en zouden graag opnieuw over hem beschikken. (La Gazzetta dello Sport)

Liverpool is niet de enige Engelse club met interesse in Milot Rashica. De voormalige aanvaller van Vitesse, die tegenwoordig voor Werder Bremen speelt, is eveneens in beeld bij Aston Villa. (Diverse Engelse media)

Lazio is druk bezig met het aan boord houden van een aantal sleutelspelers. Doelman Thomas Strakosha en spits Ciro Immobile kunnen allebei een nieuw, verbeterd contract ondertekenen. (La Gazzetta dello Sport)

Immobile heeft echter ook een andere optie. De geboren Napolitaan staat namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van Napoli, dat op zoek is naar versterkingen voor de aanval. (Calciomercato)

Barcelona werkt aan een nieuwe verbintenis voor Clément Lenglet. De centrale verdediger ligt momenteel vast tot medio 2023 en kan binnen afzienbare tijd een nieuwe aanbieding verwachten. (Sport)

Poll
Denk jij dat Milot Rashica volgend seizoen in de Premier League speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties