<
In de wandelgangen
Bayern München weigert 20 miljoen euro te betalen
Dinsdag, 24 maart 2020 om 21:00

AS Roma en Internazionale mengen zich ook in de strijd om Gonzalo Montiel. De verdediger, die een transferclausule van twintig miljoen euro in zijn contract met River Plate heeft, is ook bij onder meer Valencia en Real Betis in beeld. (Clarin)

Bradley Cross heeft indruk gemaakt bij de Onder-19 van Schalke 04. De van het Zuid Afrikaanse Bidvest Wits gehuurde verdediger is ook bij clubs als Liverpool en Arsenal opgevallen. (Daily Mirror)

Bayern München wil Ivan Perisic alleen definitief overnemen als Internazionale de vraagprijs met vijf miljoen euro laat zakken. In het huurcontract staat nu een optie tot koop van twintig miljoen euro. (BILD)

Real Madrid wil zich dolgraag ontdoen van Gareth Bale, omdat zijn jaarsalaris van 14,5 miljoen euro zwaar op de begroting drukt. De kans is echter klein dat er een club komt die bereid om de Welshman een dergelijk salaris te bieden. (AS)

Manchester United heeft al maanden contact het management van Jadon Sancho. De Premier League-club weet dat de komst van de smaakmaker van Borussia Dortmund een investering van minimaal honderd miljoen euro vergt. (The Sun)

Juventus ziet in Gaetano Castrovilli een welkome versterking voor komend seizoen. Fiorentina vraagt echter de hoofdprijs voor de middenvelder annex Italiaans international en daar wil Juventus niet aan voldoen. (Sky Italia)

Poll
Denk jij dat Ivan Perisic komend seizoen voor Bayern München speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties