VZ Quarantaine Quiz Ronde #3: Voetbalreclames
Donderdag, 26 maart 2020 om 11:50

Door de coronacrisis is een groot deel van Nederland thuis komen te zitten. Nu velen Netflix al hebben uitgespeeld en het verlangen naar voetbal steeds groter begint te worden, doen wij een duit in het zakje om de strijd met de verveling aan te gaan. Deze week presenteren wij de VZ Quarantaine Quiz, een vijfdelige voetbalquiz met iedere dag een nieuwe ronde. Onder de juiste inzendingen verloten wij dagelijks een cadeaubon t.w.v. € 50,- te besteden bij onze vrienden van Voetbalshop.nl. Stuur om mee te doen jouw antwoord in een privébericht aan Voetbalzone of reageer met een DM op Instagram. De winnaars worden dagelijks bekend gemaakt.

Maandag werd met de Voetbal Citatenpuzzel de eerste ronde afgewerkt en de eerste waardecheque gaat naar gebruiker 'Erens'. Op dinsdag speelden we de Muzikale Opstelling en Instagram-volger 'Yannickbrasser' was iedereen ruim voor met zijn antwoord. Maar niet getreurd, vandaag een nieuwe ronde en een nieuwe kans!

VZQQ Ronde #3: Voetbalreclames
Een groot eindtoernooi zorgt doorgaans voor een hoop creatieve reclames op televisie. Doordat EURO 2020 is verschoven naar volgend jaar en we dus geen nieuwe pareltjes gaan zien dit jaar, kijken we in ronde drie terug op een aantal klassiekers. Hieronder zie je een videocompilatie van tien voetbalreclames. Beantwoord de bijbehorende vragen, gebruik de aangeven letters in de afbeelding eronder en vind het eindantwoord van tien letters. Je kunt jouw antwoord insturen via een privébericht aan Voetbalzone of een DM op Instagram. De winnaar wordt donderdagmiddag bekend gemaakt bij de puzzel van ronde vier.


Stuur je antwoord naar Voetbalzone (via een privébericht of DM op Instagram) en maak kans op een cheque t.w.v. € 50,- van Voetbalshop.nl!


VZ Quarantaine Quiz Ronde #1: Voetbal Citatenpuzzel

Van welke bekende gezichten uit de voetballerij zijn deze twintig uitspraken?Bekijk puzzel


VZ Quarantaine Quiz Ronde #2: De Muzikale Opstelling

Gebruik je muzikale kennis om de opstelling van het Nederlands elftal te maken en de laatste speler te vinden!Lees artikel

 
Nederland
 
Justus Dingemanse

Poll
Hoe vond je deze quiz?
Makkelijk
Medium
Moeilijk
Te moeilijk
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties