<
In de wandelgangen
PSG schrikt van vraagprijs en geeft zich gewonnen
Woensdag, 20 mei 2020 om 21:00

Danilo Pantic kan naar Italië verkassen. De Servische middenvelder, die nog tot volgend jaar zomer vastligt bij Chelsea, staat op de radar van Genoa, Hellas Verona en Lecce. (Diverse Italiaanse media)

Arsenal gaat zich opnieuw melden voor Junior Firpo. De Londenaren hadden in de afgelopen jaren al veel interesse in de linksback, die tot medio 2024 vastligt bij Barcelona. (Diverse Engelse media)

Paris Saint-Germain geeft zich gewonnen in de transferstrijd om Kalidou Koulibaly. De Franse grootmacht vindt de vraagprijs van zeventig miljoen euro voor de begeerde verdediger van Napoli te gortig. (Le Parisien)

Olympique Marseille is bereid afscheid te nemen van Morgan Sanson. De middenvelder, die tot de zomer van 2022 onder contract staat, geniet belangstelling van Tottenham Hotspur en Everton. (Diverse Franse media)

Fiorentina gaat de optie tot koop inzake Patrick Cutrone niet lichten. De spits werd sinds januari gehuurd van Wolverhampton Wanderers, maar heeft niet helemaal kunnen overtuigen bij de Serie A-club. (Daily Mail)

Chelsea verlangt circa twaalf miljoen euro voor Victor Moses. Internazionale, dat de vleugelspeler huurt, wil echter niet meer betalen dan zeven miljoen, mede vanwege de financiële gevolgen van de coronacrisis. (The Sun)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties