<
In de wandelgangen
Arsenal mikt op transfer van 27 miljoen in Duitsland
Donderdag, 21 mei 2020 om 09:00

West Ham United beschouwt Ivan Juric als een mogelijke opvolger van manager David Moyes. Juric kent een uitstekend eerste seizoen met Hellas Verona, waarmee hij op de achtste plek in de Serie A staat. (La Gazzetta dello Sport)

De toekomst van Gonzalo Higuaín ligt mogelijk in de Verenigde Staten. DC United denkt aan de spits van Juventus, die in Washington samen kan spelen met zijn broer en na het vertrek van Wayne Rooney de nieuwe sterspeler moet worden. (Washington Post)

Arsenal en Borussia Dortmund praten over een transfer van Manuel Akanji. Die Borussen wensen een bedrag van 27 miljoen euro over te houden aan de Zwitserse centrumverdediger. (Fussballtransfers)

Paris Saint-Germain heeft van AC Milan te horen gekregen dat Theo Hernández niet te koop is. Zelfs een eventueel bod van vijftig miljoen euro brengt i Rossoneri momenteel niet aan het twijfelen. (Calciomercato)

Om die redens is Paris Saint-Germain de onderhandelingen met FC Porto over Alex Telles gestart. Les Parisiens hebben twintig miljoen euro geboden, terwijl de Portugese topclub dertig miljoen wenst te ontvangen. (Le10Sport)

Bayern München heeft Internazionale naar een nieuwe deadline voor een besluit over Ivan Perisic gevraagd. Der Rekordmeister moest eigenlijk vorige week een besluit nemen over zijn optie tot koop, maar wil de ontwikkelingen rond Leroy Sané afwachten. (BILD)

Poll
Is Manuel Akanji een versterking voor Arsenal?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties