<
In de wandelgangen
Vito van Crooij staat voor transfer in Eredivisie
Donderdag, 21 mei 2020 om 21:30

Edinson Cavani ziet af van een tranfervrije overstap naar Atlético Madrid. De spits van Paris Saint-Germain heeft de Spanjaarden verteld dat hij liever aan de slag gaat bij Internazionale. (Sport Mediaset)

Atalanta verlangt minimaal 25 miljoen euro voor de diensten van Timothy Castagne. De Belgische verdediger wordt begeerd door onder meer Internazionale, Tottenham Hotspur en Sevilla. (Tuttosport)

Vito van Crooij staat voor een terugkeer bij VVV-Venlo. De Limburgers willen de aanvaller voor één seizoen huren van PEC Zwolle, dat Van Crooij in 2018 oppikte in De Koel. (De Limburgr)

Internazionale heeft een bod van zes miljoen euro neergelegd bij Chelsea. De Italiaanse club hoopt dat dat bedrag voldoende is om dat gehuurde Victor Moses definitief over te nemen van the Blues. (The Sun)

Rangers FC werkt hard aan een definitieve transfer van Ianis Hagi. De creatieveling wordt momenteel gehuurd van Racing Genk, maar zal zich spoedig definitief verbinden aan de Schotten. (Diverse Roemeense media)

AS Monaco staat aankomende zomer voor een bizarre uitverkoop. De club uit het Franse prinsdom is voornemens om liefst dertig spelers van de huidige loonlijst te schrappen. (AFP)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties