<
In de wandelgangen
Jürgen Klopp zet verdediger van 75 miljoen op lijstje
Vrijdag, 22 mei 2020 om 15:00

José Mourinho is er niet van overtuigd dat Ryan Fraser een aanwinst zal zijn voor Tottenham Hotspur. Crystal Palace is er daarom klaar voor om de aanvaller transfervrij op te pikken bij Bournemouth. (Daily Express)

Manchester United bereidt een bod van elf miljoen euro voor op Nuno Mendes. De jonge linksback van Sporting Portugal werd bij the Red Devils getipt door ex-speler Nani. (Daily Star)

Jürgen Klopp heeft Diego Carlos op zijn shortlist met nieuwe centrale verdedigers voor Liverpool gezet. De Braziliaan is door een clausule in zijn contract voor 75 miljoen euro op te pikken bij Sevilla. (Daily Express)

Arsenal is in gesprek met Juventus over een transfer van Adrien Rabiot. The Gunners zijn echter niet van plan om de dertig miljoen euro te betalen die de grootmacht uit Turijn in gedachten heeft. (Le10Sport)

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis werkt aan een nieuw, driejarig contract voor Fabian Ruíz. De Spaanse middenvelder werd in de afgelopen maanden genoemd bij zowel Real Madrid als Barcelona. (Corriere del Mezzogiorno)

Arsenal denkt aan de zomerse komst van Domagoj Vida. De Kroatische stopper is aankomende zomer mogelijk voor nog geen zeven miljoen euro over te nemen van Besiktas. (Daily Express)

Poll
Zou jij Diego Carlos een goede aanwinst vinden voor Liverpool?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties