<
In de wandelgangen
Ajax dingt mee naar prijswinnaar uit Zweden
Vrijdag, 22 mei 2020 om 22:30

Arsenal heeft contact opgenomen met Saint-Étienne om te praten over een transfer van Wesley Fofana. De Franse club is vanwege de eigen penibele financiële situatie bereid om mee te werken aan een vertrek. (Goal)

Arsenal en Chelsea hebben Kaan Kurt in het vizier. De verdediger speelde dit seizoen zijn wedstrijden in het tweede elftal van Borussia Mönchengladbach, dat uitkomt in de Regionalliga West. (The Sun)

Zowel Ajax als FC Kopenhagen heeft al enige tijd belangstelling voor Alhassan Yusuf. De Nigeriaanse middenvelder van IFK Göteborg werd het afgelopen seizoen nog verkozen tot beste jonge speler in Zweden. (SCORENigeria)

Hoewel hij dit seizoen maar vijftien keer onder de lat stond, wil Napoli geen afscheid nemen van Alex Meret. De doelman wordt op dit moment gevolgd door AC Milan. (Il Mattino)

Manchester United heeft van oud-speler Nani het advies gekregen om zich met Nuno Mendes te versterken. De linksback van Sporting Portugal, die nog niet officieel debuteerde, moet omgerekend 11,2 miljoen euro kosten. (The Sun)

Saint-Étienne heeft het vastleggen van Adil Aouchiche tot prioriteit verheven. De jonge aanvallende middenvelder van Paris Saint-Germain wil 100.000 euro per maand verdienen en zet in op een tekenbonus van vier miljoen euro. (Maxifoot)

Poll
Doet Ajax er goed aan om Alhassan Yusuf te strikken, denk je?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties