<
In de wandelgangen
Man United krijgt heldere boodschap uit Duitsland
Vrijdag, 29 mei 2020 om 20:45

Paris Saint-Germain ziet in Adam Marusic een geschikte opvolger van Thomas Meunier en heeft inmiddels een bod van vijftien miljoen euro, exclusief bonussen, uitgebracht. Lazio is echter niet van plan om afscheid te nemen van de rechtsback. (La Repubblica)

Tottenham Hotspur is van plan om concreet te worden voor Pierluigi Gollini. Atalanta is er echter nog niet over uit of het de doelman, die eerder voor Manchester United en Aston Villa speelde, terug wil laten keren naar Engeland. (Tuttosport)

Borussia Dortmund is absoluut niet van plan om de vraagprijs voor Jadon Sancho te verlagen. De aanvaller, die nadrukkelijk gevolgd wordt door Manchester United, moet 110 miljoen euro opbrengen. (Goal)

Manager Carlo Ancelotti van Everton kan niet wachten om Christian Luyindama aan zijn selectie toe te voegen. The Toffees bereiden een bod van vijftien miljoen euro voor op de centrumverdediger van Galatasaray. (Diverse Engelse media)

AC Milan wil verrassen met de komst van Jeff Hendrick. De middenvelder van Burnley beschikt over een contract dat op 30 juni afloopt en is daarom een goedkope optie voor de club uit de Serie A. (Sky Sports)

Jan Vertonghen wordt nu ook gevolgd voor Fiorentina. De verdediger van Tottenham Hotspur, wiens contract in Londen afloopt, stond al in de belangstelling van AC Milan, AS Roma en Napoli. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Is Jadon Sancho 110 miljoen euro waard?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties