'Paris Saint-Germain laat oog vallen op broers van 130 miljoen euro'
Maandag, 15 juni 2020 om 11:42 • Robin BruggemanLaatste update: 12:21

Paris Saint-Germain neemt afscheid van Thiago Silva, Layvin Kurzawa en Thomas Meunier en dus is technisch directeur Leonardo op zoek naar versterkingen voor de defensie. De Braziliaanse voetbalbestuurder heeft naar verluidt zijn oog laten vallen op de gebroeders Lucas en Theo Hernández, al zal het niet goedkoop worden om de twee verdedigers los te weken bij respectievelijk Bayern München en AC Milan.

Cadena SER weet te melden dat PSG zeer gecharmeerd is van de 24-jarige Lucas Hernández, die zowel links achterin als centraal uit de voeten kan. De wereldkampioen werd vorig jaar voor tachtig miljoen euro door der Rekordmeister overgenomen van Atlético Madrid, maar beleeft een wisselvallig debuutjaar in het zuiden van Duitsland. Lucas Hernández kampte met het nodige blessureleed, terwijl hij ook met forse concurrentie te maken heeft.

Het artikel gaat verder onder de video
PSG crowned champions of Ligue 1 to win ninth title
Meer videos

Op de linksbackpositie heeft Alphonso Davies namelijk een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt, terwijl David Alaba en Jérôme Boateng momenteel het hart van de defensie vormen. Trainer Hansi Flick heeft daarnaast volgend seizoen weer de beschikking over Niklas Süle, die momenteel ontbreekt vanwege een zware knieblessure. Bayern zou daarom bereid zijn om afscheid te nemen van Lucas Hernández, maar wil wel de tachtig miljoen terugzien die een jaar geleden voor hem werd betaald.

Als Lucas Hernández inderdaad naar PSG vertrekt, kan hij daar herenigd worden met zijn broer 22-jarige Theo. De linksback ruilde Real Madrid een jaar geleden in voor Milan en maakt veel indruk in het San Siro. Onda Cero weet toe te voegen dat i Rossoneri vijftig miljoen wensen te ontvangen voor de Fransman, die daarmee wel fors goedkoper is dan zijn broer.

 
Ligue 1
 
Paris Saint-Germain
 
Bayern München
 
AC Milan
 
Atlético Madrid

Poll
Zou jij Lucas en Theo Hernández goede aanwinsten vinden voor Paris Saint-Germain?
Ja
Lucas wel, Theo niet
Theo wel, Lucas niet
Allebei niet
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties