<
In de wandelgangen
Valencia wil opvolger van Jasper Cillessen twee jaar huren
Zondag, 28 juni 2020 om 08:00

Napoli denkt aan Cengiz Ünder van AS Roma als opvolger van de bijna transfervrij José Maria Callejón. Ook Jérémie Boga (Sassuolo) en Everton Soares (Gremio de Porto Alegre) zijn bij de Napolitanen in beeld. (Corriere dello Sport)

Tottenham Hotspur heeft Maurizio Pochettino, de zoon van, een nieuw contractvoorstel gedaan. De negentienjarige buitenspeler moet nog zijn debuut in de Londense hoofdmacht maken. (Diverse Engelse media)

Pech voor Jasper Cillessen: Valencia wil Kepa Arrizabalaga de komende twee seizoenen huren. Chelsea verlangt niet alleen een huurvergoeding, maar wil ook dat de Spaanse club een groot deel van zijn salaris overneemt. (AS)

Celtic wikt en weegt de transfervrije komst van Joe Hart. De ervaren Engelsman is een serieuze optie als de Schotse topclub er niet in slaagt om Fraser Forster definitief van Southampton over te nemen. (Daily Record)

Mickaël Cuisance geniet interesse van onder meer Olympique Marseille. De middenvelder wil van Bayern München weten of hij meer speeltijd zal krijgen als Corentin Tolisson daadwerkelijk vertrekt. (BILD)

Arsenal is niet van plan om Matteo Guendouzi te verkopen. Hoewel Mikel Arteta het lang niet altijd ziet zitten in de middenvelder, is het bestuur van mening dat het nu niet het moment is. (Diverse Engelse media)

Poll
Denk jij dat Jasper Cillessen in de zomer bij Valencia vertrekt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties