De Ligt geniet van verrassende foto van Stengs met Juventus-ster
Maandag, 29 juni 2020 om 21:32

Voetballers zijn anno 2020 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun privé(leven). Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Calvin Stengs geniet momenteel van zijn vakantie in Monte Carlo. De aanvaller is samen met zijn vriendin Beau de Boer, de dochter van Frank de Boer, afgereisd naar het bekende vakantieoord in Monaco. Hij is niet de enige voetballer die er vakantie viert, want Stengs kwam zondag Juventus-middenvelder Blaise Matuidi tegen. Op Instagram plaatste Stengs een foto waarin hij samen met Matuidi in een zwembad zit. "Blij om een wereldkampioen te ontmoeten", schrijft de buitenspeler bij de foto. Het doet Matthijs de Ligt in ieder geval goed om zijn ploeggenoot van Juventus samen met zijn ploeggenoot van Oranje te zien, zo blijkt uit zijn reactie onder de foto.

Happy to meet world champion ?? @blaisematuidiofficiel

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Stengs onzeker over binnenlandse transfer: 'Het plaatje moet wel kloppen'
 
Meer video's
 
Serie A
 
Juventus
 
Calvin Stengs
 
Blaise Matuidi
 
Matthijs de Ligt

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties