<
In de wandelgangen
Real Madrid laat optie opnemen in deal met Inter
Maandag, 29 juni 2020 om 12:00

Arsenal praat met Red Bull Salzburg over een overgang van Dominik Szoboszlai. De Oostenrijkse club verlangt wel minimaal dertig miljoen voor de jonge middenvelder, die ook op het lijstje staat van AC Milan en Paris Saint-Germain. (The Sun)

Arek Milik wil eigenlijk alleen maar naar Juventus vertrekken. De spits, die tot volgend jaar zomer vastligt bij Napoli, ziet een transfer naar Atlético Madrid of Tottenham Hotspur niet zitten. (Tuttosport)

Real Madrid houdt de optie om Achraf Hakimi terug te halen. De rechtsback staat op het punt om de overstap te maken naar Internazionale en de Koninklijke krijgt de mogelijkheid om elk bod dat de Italianen op Hakimi ontvangen te evenaren. (AS)

Juventus voert gesprekken met Mino Raiola over de mogelijke komst van diens cliënt Andrea Pinamonti. De jonge spits wordt momenteel door Internazionale verhuurd aan Genoa. (Corriere dello Sport)

Steve McClaren heeft de eerste gesprekken met Dundee United achter de rug. De Schotse club is op zoek naar een vervanger van vertrokken manager Robbie Neilson en heeft ook contact met Malky Mackay. (Sky Sports)

Folarin Balogun verlaat Arsenal mogelijk deze zomer. De jonge spits is niet van plan om zijn volgend jaar aflopende contract te verlengen, waardoor the Gunners openstaan voor een vertrek zodra er een goed bod binnenkomt. (The Athletic)

Poll
Denk jij dat Achraf Hakimi in de toekomst terug zal keren bij Real Madrid?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties