'Mourinho wil concurrent voor Bergwijn oppikken bij Real Madrid'
Maandag, 29 juni 2020 om 12:31

Lucas Vázquez speelde gedurende zijn loopbaan alleen nog maar voor de Spaanse clubs Real Madrid en Espanyol. Hier kan volgend seizoen echter verandering in komen, aangezien José Mourinho naar verluidt inzet op een hereniging met de rechtsbuiten. Mundo Deportivo weet te melden dat de Portugees zijn voormalige pupil graag naar Tottenham Hotspur wil halen.

Vázquez komt dit seizoen maar mondjesmaat in de plannen van Real-trainer Zinédine Zidane voor en dus lijkt het niet onwaarschijnlijk dat de Koninklijke bereid is om afscheid te nemen van de 28-jarige aanvaller. De negenvoudig international van Spanje ligt nog vast tot medio volgend jaar, waardoor dit de laatste kans zou kunnen zijn om nog een transfersom voor hem te ontvangen.

Mourinho kent Vázquez nog van hun gezamenlijke tijd bij Real en hij weet dus wat de buitenspeler te bieden heeft. Tottenham is naar verluidt wel van plan om de door Real gevraagde transfersom nog wat omlaag te onderhandelen: de Spaanse grootmacht wenst vooralsnog 25 miljoen euro te ontvangen, terwijl the Spurs inzetten op een deal van om en nabij de 17 miljoen.

De komst van Vázquez zou betekenen dat Steven Bergwijn, die zowel links als rechts voorin speelt bij de Londenaren, er een extra concurrent bij krijgt. Mourinho heeft voor de vleugels op dit moment verder de beschikking over Heung-Min Son, Lucas Moura en Erik Lamela, terwijl Dele Alli en Ryan Sessegnon daar eventueel ook uit de voeten kunnen.

Mourinho: 'Ik reken dit seizoen niet meer op Steven Bergwijn'
 
Meer video's
 
Premier League
 
Tottenham Hotspur
 
Real Madrid
 
Lucas Vázquez Iglesias
 
Steven Bergwijn

Poll
Zou jij Lucas Vázquez een goede aanwinst vinden voor Tottenham Hotspur?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties