<
In de wandelgangen
Arsenal wil miljoenen van Liverpool doorsturen naar Madrid
Maandag, 29 juni 2020 om 15:00

Daniel Arzani lijkt volgend seizoen op de Nederlandse velden actief te zijn. De jonge aanvaller van Manchester City vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk op huurbasis bij FC Twente of NAC Breda. (The World Game)

NAC Breda zet verder in op de komst van Peter van Ooijen. De middenvelder, die op veel waardering van trainer Peter Hyballa kan rekenen, is transfervrij sinds zijn vertrek bij VVV-Venlo. (Voetbal International)

Arsenal krijgt een bonus van ruim drie miljoen van Liverpool die nog te maken heeft met de overgang van Alex Oxlade-Chamberlain. The Gunners willen deze meevaller gebruiken bij hun pogingen om Thomas Partey over te nemen van Atlético Madrid. (Daily Mail)

Sparta Rotterdam is in zijn zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen in België. De Spangenaren lijken beet te hebben bij Nordin Jackers, die mag vertrekken bij Racing Genk. (Het Belang van Limburg)

Directeur voetbalzaken Frederic Massara lijkt aankomende zomer bij AC Milan te vertrekken en hij heeft een aantal opties. Onder meer Bologna en AS Roma hebben het voorzien op de sportbestuurder. (Calciomercato)

Southampton is bereid om Fraser Forster nog een seizoen te verhuren aan Celtic. Middenvelder Olivier Ntcham moet in dat geval wel de omgekeerde weg bewandelen. (The Sun)

Poll
Denk jij dat Thomas Partey volgend seizoen voor Arsenal speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties