<
In de wandelgangen
Andrea Pirlo maakt terugkeer bij Juventus
Maandag, 29 juni 2020 om 23:45

Barcelona wil na Arthur Melo ook Ivan Rakitic van de hand doen. De Kroatische middenvelder, die aan zijn zesde seizoen in het Camp Nou bezig is, is aangeboden bij Paris Saint-Germain. (Foot Mercato)

Liverpool gaat toch geen werk maken van de komst van Kalidou Koulibaly. De verdediger van Napoli kan naar Manchester City, dat bijna tachtig miljoen euro voor de Senegalees over heeft. (Sky Sports)

Andrea Pirlo gaat opnieuw aan de slag bij Juventus. De voormalig middenvelder begint komend seizoen aan zijn trainersloopbaan bij de Onder-23 van la Vecchia Signora. (Sky Italia)

Kingsley Coman gaat voorlopig niet in op de avances van Manchester City. De aanvaller werd de voorbije tijd voorzichtig gepolst door de Engelsen, maar hij is van plan om bij Bayern München te blijven. (Foot Mercato)

Loïc Rémy staat op het punt een verrassende overgang te maken naar Benevento Calcio. De aanvaller van Lille OSC gaat een driejarig contract ondertekenen bij de Italiaanse club, die gepromoveerd is naar de Serie A. (Sky Italia)

Juventus gaat Stephy Mavididi voor vijf miljoen euro verkopen aan Montpellier. De aanvaller, die dit seizoen werd verhuurd aan Dijon FCO, legde een aanbieding van Lille OSC naast zich neer. (L'Équipe)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties