<
In de wandelgangen
Napoli klopt met 100 miljoen euro aan in Frankrijk
Dinsdag, 30 juni 2020 om 15:00

Na verschillende Italiaanse clubs ligt Jérémie Boga ook goed in de markt in Frankrijk. De vleugelaanvaller van Sassuolo staat op de radar bij Olympique Marseille, Olympique Lyon, AS Monaco, Stade Rennes en OGC Nice. (Le10Sport)

Brighton & Hove Albion heeft de vraagprijs voor Ben White bepaald op 39 miljoen euro. De dit seizoen aan Leeds United verhuurde verdediger heeft zich in kijker gespeeld bij Liverpool. (Football Insider)

Napoli is dicht bij het aantrekken van Gabriel Magalhães en Victor Osimhen, die een contract voor vijf jaar kunnen ondertekenen in Italië. De verkoop van het duo moet Lille OSC in totaal honderd miljoen euro opleveren. (Diverse Franse media)

PSV wil Tijn Daverveld voor de club behouden, ondanks het feit dat zijn contract deze dinsdag afloopt. De zaakwaarnemer van de verdediger, afgelopen seizoen aanvoerder van Jong PSV, praat de komende tijd over een nieuwe verbintenis. (Eindhovens Dagblad)

Manchester United lijkt aan de haal te gaan met Marc Jurado. De jonge vleugelverdediger heeft besloten om Barcelona na dit seizoen achter zich te laten. (Daily Mail)

Dennis Gyamfi en Leicester City zijn definitief niet tot een overeenstemming gekomen over een nieuw contract. De jonge vleugelverdediger werd eerder gelinkt aan Feyenoord, Schalke 04, Rangers, Manchester United en Arsenal. (Leicester Mercury)

Poll
Verwacht jij dat Gabriel Magalhães en Victor Osimhen bij Napoli tekenen?
Ja
Nee
Alleen Magalhães
Alleen Osimhen
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties