<
In de wandelgangen
Man United heeft maand om megatransfer af te ronden
Zondag, 5 juli 2020 om 18:00

West Ham United mengt zich in de strijd om Mohammed Salisu. De centrumverdediger van Real Valladolid staat ook in belangstelling van Manchester United, Southampton, Arsenal en Everton. (Daily Mail)

Valencia wil zich versterken met Yerry Mina. Everton kan akkoord gaan met de verkoop van de centrumverdediger om zodoende geld op te halen voor de komst van bijvoorbeeld John Stones van Manchester City. (The Sun)

Mocht Manchester United Jadon Sancho willen aantrekken, dan moet men minstens 120 miljoen euro neerleggen. Borussia Dortmund eist daarnaast dat een eventuele transfer van de aanvaller uiterlijk begin augustus is afgerond. (Ruhr Nachrichten)

Crystal Palace denkt erover na om Roy Hodgson na dit seizoen te vervangen, ondanks een doorlopend contract van de manager tot 2021. Onder meer Roger Schmidt, die inmiddels voor PSV heeft gekozen, en Burnley-manager Sean Dyche zijn in de afgelopen maanden benaderd door de clubleiding. (Daily Record)

AC Milan wil de koopoptie van 3,5 miljoen euro in het huurcontract van Simon Kjaer lichten. De Deense verdediger werd in de eerste helft van dit seizoen nog door Sevilla verhuurd aan Atalanta. (Diverse Italiaanse media)

James Rodríguez mag vanwege zijn volgend jaar aflopende contract voor ruim 24 miljoen euro bij Real Madrid vertrekken. Manchester United, Arsenal, Everton en Wolverhampton Wanderers houden zijn situatie nauwlettend in de gaten. (Marca)

Poll
Denk jij dat Jadon Sancho volgend seizoen voor Manchester United speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties