<
In de wandelgangen
spraakmakende rentree lonkt voor Alexis Sánchez
Dinsdag, 7 juli 2020 om 00:30

VfL Wolfsburg heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Linton Maina. De vleugelspits komt over van Hannover 96, dat vijf miljoen euro plus bonussen overhoudt aan de deal. (Kicker)

Het is nog niet zeker dat Philippe Sandler ook volgend seizoen voor Anderlecht speelt. De onderhandelingen tussen de Belgische club en Manchester City over een nieuwe huurdeal verlopen moeizaam. (La Capitale)

Arsenal sluit het terughalen van Alexis Sánchez niet uit. De Londenaren komen in de markt voor de aanvaller van Manchester United, momenteel verhuurd aan Internazionale, als hij zijn salariseisen wil bijstellen. (Diverse Engelse media)

Chelsea is vastberaden om na Hakim Ziyech en Timo Werner ook Kai Havertz binnen te halen. Chelsea is van plan om zes spelers te verkopen om de aanvallende middenvelder van Bayer Leverkusen te kunnen betalen. (Daily Express)

Juventus komt steeds dichterbij de komst van Jorginho. La Vecchia Signora kan nog niet voldoen aan Chelsea's vraagprijs van 38 miljoen euro en wil daarom Adrien Rabiot inzetten als ruilmiddel. (Diverse Italiaanse media)

Parma droomt van de terugkeer van Sebastian Giovinco. De ervaren aanvaller gaat vertrekken bij het Saudische Al-Hilal, maar zijn jaarsalaris van tien miljoen euro zou weleens een sta-in-de-weg kunnen vormen voor Parma. (Tuttosport)

Poll
Vind jij dat Arsenal werk moet maken van een rentree van Alexis Sánchez?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties