'Feyenoord weigerde miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers'
Donderdag, 9 juli 2020 om 15:25

Feyenoord wil Crysencio Summerville niet laten gaan, zo verzekert Voetbal International donderdag. De achttienjarige aanvaller maakte afgelopen seizoen op huurbasis indruk bij ADO Den Haag en staat in de concrete belangstelling van meerdere buitenlandse clubs. Feyenoord wees afgelopen seizoen een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers af.

De Rotterdamse club wil de vleugelspeler langer binden. Hoewel Summerville nog maar een eenjarig contract heeft in De Kuip, wil de club hem niet kwijt. Behalve Wolverhampton Wanderers, dat Summerville afgelopen seizoen op de voet volgde, hebben ook Anderlecht, Rangers FC en Red Bull Salzburg volgens het weekblad interesse in de jeugdinternational.

Aad de Mos blikt vooruit op nieuwe Eredivisie-seizoen: 'Ajax wordt niet zomaar kampioen'

Feyenoord heeft nu ingezet op een contractverlenging van Summerville. Eerder meldde het Algemeen Dagblad al dat de Rotterdammers in gesprek zijn met de aanvaller om het tot medio 2021 lopende contract open te breken en te verlengen. Summerville sluit op 27 juli aan bij de selectie van trainer Dick Advocaat als Feyenoord de voorbereiding start op de nieuwe voetbaljaargang.

Summerville vertelde eerder op de site van Feyenoord dat hij ernaar uitkijkt om komend jaar aan de slag te gaan onder Advocaat. "Ik ben nu een andere Cry; heb meer geleerd, heb me beter ontwikkeld. Ik heb toch aardig wat wedstrijden in de Eredivisie gespeeld en wil nu serieus voor mijn kans gaan hier. Ik ben er wel klaar voor: als ik de kans krijg, dan sta ik er."

 
Eredivisie
 
Feyenoord

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties