Jadon Sancho gaat stuk om opvallende Noorse hobby van Haaland
Zondag, 12 juli 2020 om 08:02

Voetballers zijn anno 2020 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun privé(leven). Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Erling Braut Haaland krijgt zaterdag de lachers op zijn hand op Instagram. De topschutter van Borussia Dortmund is er samen met zijn vader Alf-Inge op uitgetrokken om zich naar eigen zeggen voor te bereiden op de winter. "De winter komt eraan. Laten we wat houthakken", schrijft de Noor, die een veiligheidsbril draagt en een motorzaag in zijn handen heeft.

Verschillende ploeggenoten van Haaland bij Dortmund reageren op de opmerkelijke post. "Bro, je haar", lacht Julian Brandt om het staartje dat Haaland op de foto draagt. "Winter is pas over vijf maanden", voegt Giovanni Reyna daar lachend aan toe. Ook Achraf Hakimi en Jadon Sancho moeten hard lachen om de foto, zij reageren met alleen emoji's. Albert Vallci, voormalig ploeggenoot van Haaland bij Red Bull Salzburg, noemt zijn ex-teamgenoot al lachend een legend.

Dit bericht bekijken op Instagram

The winter is coming ?? let's chop some wood #GOTfeelings #arbaiskar

Een bericht gedeeld door Erling Braut Haaland (@erling.haaland) op

 
1. Bundesliga
 
Borussia Dortmund
 
Erling Håland

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties