Seuntjens profiteert van donkerrode kaart na snoeiharde zaag op Niemeijer

De Graafschap kwam maandagavond al vroeg op voorsprong. Mohamed Hamdaoui legde aan voor een vrije trap, waarmee hij Excelsior-keeper Alessandro Damen verraste. Na iets meer dan een kwartier spelen ging de bal op de stip: Toine van Huizen maakte hands in het strafschopgebied. Vanaf elf meter bracht Reuven Niemeijer de stand op gelijke hoogte.

Lichte overtreding van Brandon Ormonde-Ottewill in de 24ste minuut.

Geplaatst door voetbalzone op Maandag 5 oktober 2020

Na 24 minuten spelen moest Excelsior verder met een man minder. De doorgebroken Daryl van Mieghem werd onderuit gemaaid door linksback Brandon Ormonde-Ottewill, die met rood kon inrukken. In de tweede helft was het wachten op het winnende doelpunt. Excelsior hield lang stand, maar ging uiteindelijk toch onderuit door toedoen van invaller Ralf Seuntjens. De spits scoorde in de 89ste minuut en was zelfs nog dicht bij de 1-3, maar de lat voorkwam erger voor Excelsior.