<
In de wandelgangen
Bruno Fernandes maakt mogelijk toptransfer naar LaLiga
Zaterdag, 17 oktober 2020 om 11:15

AS Roma wil de directie verder uitbreiden. Umberto Gardini en AC Milan-icoon Zvonimir Boban zijn in beeld voor een verbindingsrol tussen de clubleiding en de selectie. (Corriere dello Sport)

Watford heeft vrijdag een laat bod van Crystal Palace op Ismaïla Sarr afgewezen. The Eagles hadden ruim 27 miljoen euro over voor de aanvaller. (Daily Mail)

Barcelona en Real Madrid houden de ontwikkelingen rondom Bruno Fernandes in de gaten. De Spaanse grootmachten gaan mogelijk proberen om de spelmaker over te nemen van Manchester United. (The Sun)

Rolando Aarons was vrijdag nog hard op weg naar Huddersfield Town. De overgang van de aanvaller van Newcastle United ging uiteindelijk niet door omdat het papierwerk niet op tijd rond was. (Shields Gazette)

Juventus gaat volgend jaar opnieuw werk maken van de komst van Houssem Aouar. De al aan Olympique Lyon verhuurde Mattia De Sciglio zou een rol kunnen spelen in een eventuele deal. (Tuttosport)

Juventus is daarnaast bezig met een contractverlenging van Paulo Dybala. Met Chelsea is er echter een kaper op de kust verschenen en the Blues hopen te kunnen profiteren van eventuele moeizame onderhandelingen. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Denk jij dat Bruno Fernandes Manchester United op korte termijn alweer gaat verlaten?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties