<
In de wandelgangen
Barcelona werkt aan volgende drie contractverlengingen
Woensdag, 21 oktober 2020 om 17:00

Sander van de Streek staat op het punt zijn contract bij FC Utrecht met twee seizoenen te verlengen. De middenvelder beschikt momenteel over een aflopende verbintenis. (Voetbal International)

FC Utrecht hoopt ook Urby Emanuelson, die nu nog op amateurbasis speelt, te binden. De bedoeling is dat de routinier ook na zijn actieve loopbaan aan de Domstedelingen verbonden blijft. (Voetbal International)

Barcelona wilde naast Frenkie de Jong, Clément Lenglet, Marc-André ter Stegen en Gerard Piqué met nog drie spelers verlengen. Antoine Griezmann, Sergio Busquets en Sergi Roberto kwamen echter (nog) niet tot een akkoord met de club. (Catalunya Radio)

Napoli heeft Dimitrios Giannoulis nog altijd in het vizier. De linkervleugelverdediger van PAOK Saloniki werd in de afgelopen transferperiode ook gelinkt aan Internazionale en Arsenal. (Diverse Italiaanse media)

Ook Bayern München heeft belangstelling voor Denis Zakaria. Eerder werden Manchester United en Chelsea in verband gebracht met de middenvelder van Borussia Mönchengladbach. (BILD)

Nicolás Lodeiro staat mogelijk voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. De voormalig Ajacied, die de afgelopen vier jaar voor Seattle Sounders speelde, wordt begeerd door een niet nader genoemde club uit Saudi-Arabië. (Sounder At Heart)

Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties