Lof voor 'briljante voetballer' Van de Beek: 'Slechts een kwestie van tijd'
Vrijdag, 30 oktober 2020 om 10:04

Donny van de Beek heeft nog geen vaste plaats op het middenveld van Manchester United, waar de concurrentie dit seizoen behoorlijk groot is. Desondanks blijft Scott McTominay het volste vertrouwen houden in de van Ajax overgenomen middenvelder. Volgens de international van Schotland heeft Van de Beek de kwaliteiten om te slagen bij the Reds.

"Donny is een geweldige kerel en een briljante voetballer", deelt McTominay complimenten uit aan zijn Nederlandse ploeggenoot in gesprek met United Review. "Afgaande op zijn trainingsarbeid is het slechts een kwestie van tijd voordat hij meer speeltijd gaat krijgen. Ik heb met hem gesproken en het is echt een goede jongen, dat komt elke dag weer naar voren. Hij komt nooit te laat en geeft altijd het uiterste van zichzelf op trainingen. Het is echt een bijzonder goede speler en persoon in onze gelederen."

Meer: ‘Dit is het ideale moment om Van de Beek los te laten bij Manchester United’ | Paul Pogba deelt sneer uit aan Manchester United: ‘Dit geeft me frisse lucht’

Van de Beek vergeleken met Bayern-icoon: 'Hij kan die speler worden'

De middenvelder van Manchester United ontvangt een groot compliment.Lees artikel

McTominay weet dat de concurrentie groot is op Old Trafford, al denkt de Schot dat de vele opties juist ook weer voordelig kunnen zijn voor manager Ole Gunnar Solskjaer. Manchester United is namelijk op meerdere fronten actief dit seizoen "Fred is een geweldige speler maar vlak ook Nemanja Matic en Paul Pogba niet uit. De opties op het middenveld zijn echt eindeloos. We moeten natuurlijk ook Bruno Fernandes niet vergeten."

Voor McTominay maakt het niet veel uit welke spelers naast of achter hem staan op het middenveld van Manchester United. "Nemanja (Matic, red.) is zeer ervaren en ik speel dolgraag met hem samen, maar met elke ploeggenoot heb ik wel een klik. Ik weet zeker dat de andere spelers hetzelfde zouden zeggen en dat vergroot alleen maar onze kansen op succes", zo besluit de hoopvolle McTominay zijn relaas.

Solksjaer doet belofte: 'Geen zorgen, Van de Beek gaat een United-ster worden'
 
Meer video's
 
Premier League
 
Manchester United
 
Donny van de Beek
 
Scott McTominay
 
Ole Gunnar Solskjær

Poll
Donny van de Beek verdient een basisplaats bij Manchester United
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties