<
In de wandelgangen
Bayern in poleposition voor deal van 34 miljoen
Vrijdag, 30 oktober 2020 om 11:15

Aston Villa was afgelopen zomer concreet in de markt voor Mohamed Simakan van Racing Strasbourg. The Villans keren in januari terug bij de middenvelder, maar ook AC Milan, Olympique Lyon en Borussia Dortmund zijn in de markt. (Calciomercato)

Manchester United en Aston Villa strijden momenteel om Kerr Smith. De pas vijftienjarige verdediger van Dundee United heeft bij beide clubs een stageperiode afgewerkt. (Evening Telegraph)

Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. De defensieve middenvelder, met een geschatte transferwaarde van 34 miljoen euro, wordt tevens intensief gevolgd door Manchester United en Chelsea. (Transfermarkt.de)

Zaakwaarnemer Mino Raiola schuift binnenkort aan bij AC Milan om over contractverlenging van Alessio Romagnoli te praten. De huidige verbintenis van de centrumverdediger loopt door tot de zomer van 2022, maar de Italianen willen hem graag langer voor de club behouden. (La Gazzetta dello Sport)

Liverpool is in de markt voor Yusuf Yazici, voor wie Lille OSC minstens vijftien miljoen euro vraagt. De aanvallende middenvelder verscheen in een eerder stadium al op de radar van zowel Manchester United als Lazio. (Diverse Engelse media)

Alessandro Izzo mag zich verheugen op belangstelling van Lazio. De centrumverdediger, die bij Torino niet langer over een vaste plaats beschikt, werd recentelijk nog in verband gebracht met een overstap richting Internazionale. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Denk jij dat Denis Zakaria goed genoeg is voor Bayern München?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties