Fashion Player 2020 overladen met cadeaus: 'Als een kind in de snoepwinkel!'
Zaterdag, 7 november 2020 om 08:29 • Justus DingemanseLaatste update: 08:34

Reza Ghoochannejhad mag zichzelf de best geklede voetballer van de Nederlandse velden noemen. De Nederlands-Iraanse aanvaller van PEC Zwolle kreeg meer dan 40% van de stemmen bij de Fashion Player Award 2020 en liet daarmee de eveneens genomineerde Sydney van Hooijdonk, Teun Koopmeiners, Edson Álvarez en Sean Klaiber ruim achter zich. De 33-jarige aanvaller mocht als beloning onder meer flink shoppen in de P.C. Hoofdstraat en kreeg naast zijn trofee ook nog een luxe horloge overhandigd: 'Als een kind in de snoepwinkel!', reageerde de trotse winnaar.

De award werd uitgereikt door Life After Football, waar oud-prof Regi Blinker mede-eigenaar van is. Hij zet jaarlijks de meest modieuze voetballers in het zonnetje en presenteerde in het verleden onder meer Dusan Tadic, Warner Hahn, Navarone Foor, Jeremain Lens, Eljero Elia, Graziano Pellè en Nigel de Jong als winnaars. Reza Ghoochannejhad mag zich nu in dit rijtje scharen: 'Ik voel me vereerd en ben trots op deze prijs. Een prijs zoals deze is natuurlijk heel mooi als je kijkt naar alle voetballers en genomineerden!'

Het artikel gaat verder onder de video
Reza Ghoochannejhad: 'Er zijn veel hyena's in de voetbaljungle'
Meer videos

Als mediapartner sprak Voetbalzone de afgelopen weken met alle vijf de genomineerden. Zij vertelden allemaal over hun ervaring met mode, hun situatie bij hun club, hun toekomstdromen en hun plan voor hun eigen Life After Football:

Sydney van Hooijdonk: 'Een club als Crystal Palace lijkt me ook prachtig'

Lees artikel

Ajax-aanwinst bemerkt concurrentie: 'Quincy Promes zit er wel lekker in'

Lees artikel

Reza verklaart zijn vroege voetbalpensioen: 'Zijn veel hyena's in deze jungle'

Lees artikel

'Ik zei tegen Frank de Boer dat ik klaar was voor een plek in de basis'

Lees artikel

Edson Álvarez verrast: 'Hij is op dit moment denk ik onze beste speler'

Lees artikel


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.

 
Eredivisie
 
PEC Zwolle
 
Reza Ghoochannejhad
 
Sean Klaiber
 
Justus Dingemanse

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties