<
In de wandelgangen
Arek Milik bereikt persoonlijk akkoord
Zaterdag, 16 januari 2021 om 00:00

Fikayo Tomori kiest niet voor Newcastle United, maar voor AC Milan. Zijn huidige club Chelsea is bereid om mee te werken aan een verhuurconstructie met een optie tot koop van circa dertig miljoen euro. (Sky Italia)

Fiorentina is met Real Madrid in gesprek over een verhuurperiode van Álvaro Odriozola. De rechtsback geeft zelf echter de voorkeur aan een langer verblijf in het Santiago Bernabéu, ondanks dat hij amper aan spelen toekomt. (Sky Italia)

Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Een eerste bod van zeven miljoen euro zal naar verwachting afgewezen worden door de club uit de Serie A. (RMC Sport)

AS Roma en Atalanta voeren zaterdag overleg over een transfer van Alejandro Gómez. De middenvelder, die vanwege interne ruzies niet meer bij de wedstrijdselecties zit, moet Atalanta circa vijftien miljoen euro opleveren. (Calciomercato)

Granada wil Junior Firpo op huurbasis overnemen van Barcelona. In een optie tot koop is de Zuid-Spaanse club niet geïnteresseerd, daar hij de Catalanen minimaal achttien miljoen euro heeft gekost. (AS)

Radinio Balker ruilt Almere City FC na dit seizoen in voor FC Groningen. Een winters vertrek zag de Keuken Kampioen Divisie-club niet zitten en dus vertrekt de verdediger na dit seizoen transfervrij. (Voetbal International)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties