Terugkeer Lamprou leidt vertrek Nederlander in bij PAOK Saloniki
Dinsdag, 19 januari 2021 om 23:27 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 23:51

Diego Biseswar speelt de rest van het seizoen op Cyprus. De aanvaller van PAOK Saloniki is tot een akkoord gekomen met Apollon Limassol om daar het restant van het seizoen af te maken, zo bevestigt de Cypriotische club dinsdag. Limassol heeft geen optie tot koop bedongen op de Nederlander, die nog tot de zomer van 2022 vastligt in Griekenland.

Biseswar doorliep de jeugdopleidingen van zowel Ajax als Feyenoord, maar maakte bij de Rotterdammers zijn debuut in het betaalde voetbal. De buitenspeler werd een seizoen na zijn debuut bij de A-selectie gehaald, maar wist bij Feyenoord niet direct door te breken. De 32-jarige aanvaller besloot zich daarop te laten verhuren aan Heracles Almelo en De Graafschap, om vanaf 2008 alsnog een gewaardeerde kracht bij Feyenoord te worden. Drieënhalf seizoen later tekende Biseswar bij het Turkse Kayserispor en sinds 2016 droeg hij het shirt van PAOK.

In Griekenland gold de rechtspoot lange tijd als vaste waarde, maar moest hij het dit seizoen tot dusver doen met invalbeurten en stond hij nog slechts twee keer in de basis. Biseswar kon daarnaast rekenen op een nieuwe concurrentiestrijd voorin, nadat vorige week bekend werd dat Lazaros Lamprou vroegtijdig terugkeerde van zijn avontuur bij FC Twente. Bij Limassol wordt Biseswar ploeggenoot van Charlison Benschop, die sinds een jaar op Cyprus speelt.

 
Apollon Limassol
 
PAOK Saloniki
 
Biseswar

Poll
Doet Diego Biseswar er goed aan om zich te laten verhuren aan Apollon Limassol?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties