Italiaanse politie start onderzoek naar Cristiano Ronaldo en vriendin Georgina
Donderdag, 28 januari 2021 om 14:13 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 14:29

De Italiaanse politie start een onderzoek naar Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez, die woensdag 27 werd. De Portugese stervoetballer zou de verjaardag van zijn vriendin hebben gevierd in een skigebied waar hij op dat moment niet mocht komen vanwege de coronamaatregelen.

In Italië geldt dat mensen in principe in de regio dienen te blijven waarin ze wonen. Voor Ronaldo is dat als speler van Juventus de regio Piemonte, waaronder Turijn valt. Daar maakte de 35-jarige aanvaller woensdag een uitzondering op door de verjaardag van zijn vriendin in het skioord Courmayeur in Valle d'Aosta te vieren. Dat gebied bevindt zich in de oranje zone, waarmee Ronaldo de coronamaatregelen dus overtrad. Op internet circuleerden woensdag korte tijd beelden waarop zowel Ronaldo als zijn vriendin te zien zouden zijn geweest, maar die video werd niet veel later verwijderd.

Meer: Juventus dreigt naast hoofdprijzen te grijpen: ‘Komst van Ronaldo was een fout’ | Juventus levert ondanks doelpunt van Ronaldo totale wanprestatie in Verona

Mocht Ronaldo worden gestraft voor het verlaten van de regio Piemonte, dan wacht hem een fikse boete. Zonder Ronaldo, die rust kreeg, ontdeed Juventus zich woensdagavond met speels gemak van Spal in de kwartfinale van de Coppa Italia. De ploeg van trainer Andrea Pirlo was met 4-0 te sterk voor de nummer vijf van de Serie B en staat zodoende in de halve finale tegenover Internazionale. Matthijs de Ligt maakte zijn basisrentree.

Buffon still one of the world's best goalkeepers - Pirlo
 
Meer video's
 
Serie A
 
Coppa Italia
 
Juventus
 
Cristiano Ronaldo
 
Andrea Pirlo

>
Coppa Italia
Juventus
4
0
SPAL
Woensdag, 27 januari 2021 om 20:45
Meer nieuws
   
00:00
00:00
Wout Weghorst in de Champions League? Deze man maakt het mogelijk
0
   
23:46
23:46
Wim Kieft: 'Waarschijnlijk is het een vervelend irritant jongetje'
56
   
23:22
23:22
PSV maakt namens Toon Gerbrands excuses aan Ajax
30
   
23:13
23:13
NAC Breda mag plotseling weer dromen van directe promotie
0
   
22:55
22:55
Real Madrid verzuimt spanning in LaLiga helemaal terug te brengen
37
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties