<
>
In de wandelgangen
Liverpool biedt Minamino om vraagprijs te drukken
Maandag, 22 februari 2021 om 15:00

Lucas Vázquez heeft met zijn aflopende contract bij Real Madrid de interesse gewekt van vijf clubs. Manchester United, Everton, Napoli, Valencia en Sevilla hebben de aanvaller in het vizier. (Diverse Spaanse media)

Leicester City gaat het gevecht aan met Manchester United in de strijd om de handtekening van Boubakary Soumaré. De middenvelder van Lille OSC is eveneens genoemd als potentiële aanwinst van AC Milan. (Sky Italia)

Liverpool wil Lucas Ocampos overnemen van Sevilla en biedt Takumi Minamino om de transfersom te drukken. De Argentijnse middenvelder heeft een afkoopsom van 65 miljoen euro, maar Liverpool hoopt dat bedrag te verlagen naar 45 miljoen met het aanbieden van de Japanner. (La Razón)

Naast Barcelona heeft nu ook Sevilla interesse in Juan Bernat. De linksback heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en mag sinds 1 januari met andere clubs praten over een transfer. (Estadio Deportivo)

Borussia Dortmund heeft het oog laten vallen op Real Madrid-bankzitter Mariano Díaz. De spits wordt ook gevolgd door West Ham United en AS Roma. (Diverse Duitse media)

Borussia Dortmund heeft interesse in doelman Bartlomiej Dragowski. Fiorentina wil de Pools international niet kwijt en hoopt hem met een nieuw contract te kunnen verleiden tot een langer verblijf. (Il Corriere Fiorentino)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties