<
In de wandelgangen
Droomtransfer naar Serie A lonkt voor Doekhi
Maandag, 3 mei 2021 om 15:30

Arsenal heeft de beste papieren om Yves Bissouma in te lijven. De middenvelder kan Brighton & Hove Albion voor zeventien miljoen euro verlaten en staat ook in de belangstelling van Everton, Tottenham Hotspur en West Ham United. (Diverse Engelse media)

Voor Vincent Vermeij lonkt een transfer binnen het derde niveau van Duitsland. De spits beschikt over een aflopend contract bij nummer dertien MSV Duisburg en kan transfervrij naar 1. FC Saarbrücken, dat vijfde staat. (BILD)

Vitesse krijgt komende zomer de kans om te cashen voor Danilho Doekhi. De centrumverdediger wordt nu ook gevolgd door Atalanta, nader eerder al Newcastle United, Norwich City, Fulham en Rangers werden genoemd. (De Telegraaf)

Gabigol krijgt mogelijk een nieuwe kans op de Europese velden. De spits van Flamengo, die mislukte bij Internazionale en Benfica, is bij Eintracht Frankfurt in beeld als opvolgers van Luka Jovic en André Silva, die mogelijk vertrekken. (Diverse Duitse media)

Arsenal wil Emile Smith Rowe belonen voor zijn doorbraakseizoen. De aanvallende middenvelder beschikt over een contract tot medio 2023 en is in vergevorderde gesprekken over de opwaardering en verlenging daarvan. (Diverse Engelse media)

Leicester City wil zich komende zomer versterken met Boubakary Soumaré. De middenvelder van Lille OSC, die veertig miljoen euro moet opbrengen, wordt ook gevolgd door Manchester City, Manchester United en AC Milan. (Daily Mail)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties